Wonen aan de Alkmaarse grachten

Na een omvangrijke transformatie, waarbij een gedateerd kantoorpand een gemengde bestemming van wonen en werken kreeg, is een prachtig beeldbepalend object in de Alkmaarse binnenstad verrezen. Vier bedrijfsunits in de hoge plint en 30 luxe huurappartementen die boven, achter en naast de historische Oudegracht resideren.

Wonen waar het leeft

Schoonheid went snel. Het pand met de Spar supermarkt aan de Westerkolkstraat en Oudegracht in Alkmaar lijkt er al heel lang te staan. Dat klopt ook, maar de foto's laten zien wat de verbetering teweeg heeft gebracht in het stadsbeeld. Zeldzame vierkante meters woonoppervlak zijn ogenschijnlijk aan de lucht onttrokken. Dertig appartementen van 30 tot maar liefst meer dan 160 m2 woonplezier zijn gecreëerd. Zo'n proces vraagt visie en durf. Het vermogen om te investeren en de binnenstad te verrijken. Zowel in beeld als in leefbaarheid. Missie geslaagd!


Alle woningen zijn verhuurd. Ook wonen aan één van de grachten in Alkmaar? Klik dan verder naar het huurdersportaal en schrijf je in. 

meer informatie
De korte weg

Heeft u een vraag of aanbod voor ons omtrent gebiedsontwikkeling, transformatieplannen of perceelaankopen?