Werken en wonen in Drechterwaard

Dichtbij NS station Alkmaar-Noord en vrijwel direct aan de doorgaande route naar de Ringweg van Alkmaar is Spoor 102 ontwikkeld. Naast 41 zorgappartementen zijn groot- en kleinschalige kantoorruimtes gerealiseerd.

Drechterwaard Alkmaar, comfortabel werken in duurzaam kantoor- en zorggebouw

Op adres Spoor 102 ligt Drechterwaard, een praktisch en prettig kantoorgebouw van vier bouwlagen. Het pand is recent duurzaam gerenoveerd, flexibel heringedeeld en geschikt gemaakt voor zowel kantoorverhuur als beschutte bewoning. 

Het bedrijfsverzamelgebouw leent zich uitstekend voor een flexibele indeling. Huurders profiteren van de gunstige locatie, vlakbij NS-station Alkmaar-Noord, en ligging met voldoende parkeerruimte, uiteraard afgeschermd. Met smart offices en cubicals worden flexibele oplossingen geboden voor bijvoorbeeld start ups en zzp'ers. Kortlopende contracten en flexibele inzet bieden houvast waar het nodig is zonder vrijheid te verliezen.

Zorggebouw voor werk en wonen

Het gebouw is tijdens de renovatie grondig geïsoleerd en voorzien van duurzame installaties. Met energielabel A+ wordt de energiezuinigheid aangegeven. Behaaglijk en comfortabel werken, mét verantwoordelijkheid richting het klimaat en de toekomst. 

De gunstige locatie en ligging ten opzichte van uitvalswegen, spoor en stadse voorzieningen en daarmee de toegankelijkheid maken dit gebouw aan de Drechterwaard in Alkmaar-Noord uitermate geschikt voor uiteenlopende zorgaanbieders. 

Een deel van het gebouw wordt verhuurd aan onder meer ZvZ wonen. Voor en met deze zorgpartij heeft Woonwerf Vastgoed een concept ontwikkeld waarbij 41 bewoners in een veilige en comfortabele omgeving zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. De tweekamerappartementen beschikken over eigen sanitaire voorzieningen en hebben eveneens een eigen keuken. Het zijn volwaardige appartementen, met 24-uurs veilig- en aanwezigheid van professionele begeleiding. 

 

Contact ons
De korte weg

Heeft u een vraag of aanbod voor ons omtrent gebiedsontwikkeling, transformatieplannen of perceelaankopen?