Hensbroek | Dorpsweg

Zeker op het platteland wordt het gebrek aan woonruimte gevoeld. Jongeren trekken noodgedwongen naar de omliggende steden. Aan het lange dorpslint tussen Hensbroek en Obdam heeft Woonwerf Vastgoed een kleinschalig appartementsgebouw ontwikkeld, met meerdere studio's en appartementen. Complete keukens en comfortabele badkamers plus een berging geven startende singles en stellen de kans om in hun eigen regio te blijven wonen. 

Geboren, getogen en gebleven

Eeuwig zonde als de jeugd wegtrekt uit de dorpen. Toch zien we dat veel gebeuren op het platteland. Natuurlijk slaan jongeren de vleugels uit, maar blijken daarna graag terug te vliegen naar het oude nest. Zich willen settelen en een gezin stichten in hetzelfde dorp waar zij zijn opgegroeid. Door bestaande gebouwen of percelen te herbestemmen voor woningen brengt Woonwerf Vastgoed de woningmarkt in beweging. Ouderen kunnen doorstromen naar de zorgeloosheid en beschutting van gelijkvloers wonen in een comfortabel complex. Jonge stellen en singles zijn veelal als vanzelf al aangewezen op huren. Aan de Dorpsweg in Hensbroek vinden de generaties elkaar.

Alle appartementen zijn momenteel verhuurd. Op zoek naar gelijkvloers wonen, middenin het dorp? Meld je hieronder aan als huurwoningzoekende!

Aanmelden