Toppunt van ruimtewinst

Ruiter Dakkapellen zocht een grotere showroom op een toplocatie, liefst in Alkmaar. Het werkgebied vroeg om de nabijheid van de stad én de snelweg. Woonwerf had de voormalige steenhouwerij aan de Koelmalaan aangekocht en zinde op herontwikkeling en renovatie. Eén en één werd drie.

A-locatie aan de oostelijke randweg Alkmaar

Snel te vinden, goed te bereiken, gemakkelijk te bevoorraden en, vooral, van de doorgaande weg af al te zien. Ruiter Dakkapellen stelde de vraag, Woonwerf Vastgoed realiseerde de perfecte oplossing, want zoekt u een zichtlocatie, dan krijgt u een zichtlocatie! 

Na verwerving van de voormalige steenhouwerij aan de Koelmalaan onderging dit industrieel ogende pand een stevige opknapbeurt. De gevels zijn opnieuw bekleed, de bijzondere zaagtandconstructie van het werkplaatsdak is gebleven. Het vergrote glasoppervlak biedt maximale lichtopbrengst van de bron die ons dagelijks gratis ter beschikking staat: de zon. Uitstekende omstandigheden om productlijnen in alle glorie te showen. 

Ruiter Dakkapellen heeft hier, na een grondige verbouwing en veel schilderwerk, een schitterende showroom gecreëerd. De hoge ruimtes blijken uitermate geschikt om modellen op te stellen. Hier worden zakelijke klanten en particulieren keurig ontvangen, de aanrijdroute en gratis parkeergelegenheid vormen op zich al een warm welkom. Eenmaal binnen krijgen de bezoekers een ware beleving aangeboden, ervaren zij in levende lijve hoeveel extra vierkante meters woon- of werkplezier een dakkapel daadwerkelijk oplevert.

Uiteraard is Woonwerf Vastgoed trots dat een dergelijk vooraanstaand en vooruitstrevend bedrijf tot de vaste huurders behoort en danken Ruiter Dakkapellen voor de mooie foto's. In het pand worden diverse bedrijfsunits en ruimtelijke storagemogelijkheden voor bedrijven en particulieren aangeboden. Meer weten? Klik dan hier.

Geïnteresseerd in een kantoor of werkplaats vlakbij de snelweg? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden