Kantoren in Drechterwaard | Spoor 102

Dichtbij NS station Alkmaar-Noord en vrijwel direct aan de doorgaande route naar de Ringweg van Alkmaar is Spoor 102 ontwikkeld. Na een grondige renovatie zijn hier zowel groot- als kleinschalige kantoorruimtes gerealiseerd.

Drechterwaard Alkmaar, comfortabel werken in energiezuinig en toekomstgericht kantoorgebouw Spoor 102

Op adres Spoor 102 ligt Drechterwaard, een praktisch en prettig kantoorgebouw van vier bouwlagen. Het pand is recent duurzaam gerenoveerd, flexibel heringedeeld en geschikt gemaakt voor onder meer kantoorverhuur. 

Smart offices

Het bedrijfsverzamelgebouw leent zich uitstekend voor een flexibele indeling. Huurders profiteren van de gunstige locatie, vlakbij NS-station Alkmaar-Noord, en ligging met voldoende parkeerruimte, uiteraard afgeschermd. De Smart Offices zijn speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer of zzp'er. Niet meer ruimte dan strikt noodzakelijk en kortlopende huurcontracten. Praktische cubicals vormen hierin een extra flexibele mogelijkheid. Middels een app worden de gezamenlijke ruimtes gereserveerd, bijvoorbeeld voor besprekingen of vergaderingen. De professionele uitstraling van het gebouw en verzorgde algemene ruimtes zijn uitnodigend en inspirerend.
De kantoren bieden een fijne werkplek, met diverse afmetingen geschikt voor één, twee of meer personen, fraai afgewerkt met wand- en vloerdecoratie en natuurlijk voorzien van grote raampartijen met zicht op de waterrijke omgeving van Drechterwaard. Elke werkruimte binnen Spoor 102 is voorzien van moderne aansluitingen. De Smart Offices worden all-in verhuurd, wel zo overzichtelijk. 

Energiezuinig gebouw

Het gebouw is tijdens de renovatie grondig geïsoleerd en voorzien van duurzame installaties. Met energielabel A+ wordt de energiezuinigheid aangegeven. Behaaglijk en comfortabel werken, mét verantwoordelijkheid richting het klimaat en de toekomst. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om één of meerdere turn-key kantoorruimten oftewel smart offices te huren, met de beschikking over het gemak van gezamenlijke voorzieningen? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging!

Contact ons
De korte weg

Heeft u een vraag of aanbod voor ons omtrent gebiedsontwikkeling, transformatieplannen of perceelaankopen?