Wonen aan de waterkant

Woonwerf Vastgoed ontwikkelde een nieuw appartementsgebouw met 17 twee-, drie- en zelfs vierkamerappartementen aan de Westerdijk in Hoorn. Bewoners genieten van het vrije uitzicht over het Hoornsche Hop. De op de rijke historie van Hoorn gebaseerde architectuur omvat dan ook buitenruimtes en Franse balkons met manshoge raampartijen. 

De 'looks' van toen, de 'feel' van nu

De pakhuisstijl van de Westerdijk past naadloos in de omgeving. Verschillende gevelstructuren, materialen en speelse verspringingen schetsen een levendig beeld van hoe het ooit was en nu is geworden. Zeventien verschillende appartementen, verdeeld over vier woonlagen, met het uitzicht als gemeenschappelijke factor.

Uiteraard is de Westerdijk van alle moderne gemakken voorzien. In de halfverdiepte kelder is een parkeergarage gesitueerd. Hier zijn ook de individuele bergingen voor de bewoners. De entree voor de bewoners is in de Gelderse Steeg.

Meer weten over onze nieuwbouwontwikkelingen en transformatieprojecten? Volg onze berichten op facebook en deze website!

Aanmelden