Zicht op de vroegere Zuiderzee

Het sfeervolle havenkwartier in Hoorn heeft door de eeuwen heen menig schilder geïnspireerd. De masten, de Hoofdtoren, het uitzicht op het IJsselmeer en natuurlijk het fotogenieke aanzicht van de woningen aan het Hoofd staan tot op de dag van vandaag model voor het historische centrum van Hoorn. En één is nu vrij voor de verhuur!

Fantastische locatie!

Het Havenkwartier in Hoorn ligt op de kop van het oude stadscentrum. Inderdaad, aan het Hoofd. Met deze welgekozen straatnaam wordt uitgedrukt hoe de edelen destijds huisden. Met het zicht op de voormalige Zuiderzee, nu het IJsselmeer en het rustgevende geluid van de vallen tegen de masten. Leven onder de bescherming van de Hoofdtoren. Kuieren langs de waterkant. Genieten op een van de vele terrassen op plein De Roode Steen. Urenlang shoppen in de sfeervolle straatjes. Snel de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt. 

Het authentieke pand Hoofd 15 is gemoderniseerd en wordt verhuurd door Woonwerf. De woning is voorzien van dubbele beglazing, laminaatvloeren en gestucte wanden. Deze wordt ongemeubileerd aangeboden. 

Indeling:
Begane grond: entree met hal, ruime woonkamer met open nette keuken inclusief inbouwapparatuur (vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, koelkast). Badkamer met toilet en openslaande deuren naar kleine patio (besloten buitenruimte).

Verdieping: ruime slaapkamer met 2e badkamer en toilet. Via trap bereikbare open zolder.

Bijzonderheden:
Huisdieren zijn niet toegestaan
Aanvaarding direct mogelijk

Huurprijs € 1.550,-- per maand exclusief gas, water en elektra, maar inclusief onderhoud CV-installatie.  

Bij interesse of vragen graag mailen naar lida@woonwerf.nl